Hass Associates advarer om asteroider over twitter nedleggelse

13 0 0
                                    

Viktig Internett plass oppdatering: i tilfelle en regjeringen nedleggelse, vil NASA'S Jet Fremdrifts laboratoriet er nær jorden objektet Office ikke være advarsel offentligheten om "farlig" asteroider og kometer som tilnærmingen jorden via Twitter.

Ja, dette var en tjeneste NASA gir. Men bekymre deg ikke for mye, de avklart senere at selv ved en mange astronomer og observatorier vil fortsatt se himmelen. Og det er faktisk slags en stor avtale. Bare denne siste februar, en asteroide kalles 2012 DA14 antatt å være rundt 150 meter over kom nærmere jorden enn månen og noen vær og kommunikasjoner satellitter. Hvis det hadde vært på kollisjonskurs med jorden, ville det ført til en eksplosjon tilsvarende rundt 2,4 millioner tonn TNT.

 Men vi bare oppdaget at asteroide rundt et år før den fløy forbi oss og vi ikke egentlig har en Bruce Willis type plan for å håndtere det hvis det hadde satt sine severdigheter på jorden. Ed Lu, en tidligere astronaut og leder for et nonprofit dedikert til å beskytte menneskeheten fra asteroider, fortalte NPR samtidig at "[t] her ingen måte vi kunne ha stoppet dette," legger til at det er "[n] othing vi kunne gjort" bortsett kanskje å evakuere området.

 Er du ikke trøstet av det faktum at 97 prosent av NASA er for tiden furloughed nå?

Kilde:

http://www.washingtonpost.com/blogs/the-switch/wp/2013/10/01/nasa-will-not-warn-us-about-asteroids-over-twitter-during-the-shutdown/ 

Flererelaterteartiklerher:

http://discussions.nokia.com/t5/Connectivity/How-to-avoid-Facebook-scams-Hass-Associates-Online-Cyber-Review/td-p/1783086

http://hassassociates-online.com/articles/

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 03, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hass Associates advarer om asteroider over twitter nedleggelseWhere stories live. Discover now