Psychopat mimo dům

1.4K 65 2
                                    


Uběhli asi tři dny a zrovna dnes měla přijít Kristýna na tu sklenku vína, ten její psychopat odjel k rodičům i s malou. Kristýna byla jasně proti ale neřekla nic, nemohla.

Jak to vím ? Dost jsme si za ty tři dny psali ano mám její číslo.

"Jsem tu"Přišla ke mě do obýváku s vínem v ruce,nechal jsem pootevřeno aby mohla vejít i bez ťukáni. Mezitím než přišla jsem objednal pizzu.

"Šla by jsi semnou zítra do studia?"zeptal jsem se ji na otázku která mi v hlavě běhá už nějakou dobu, Potřebuje vypadnou a seznámit se s novými lidmi.

"Půjdu"Řekla nervózně ale na konci se tomu zasmála, přiťukli jsme si s skleničkou vína a vrátili se k povídání.

Měl jsem neskutečnou chuť ji políbit, ale nevěděl jsem jestli mám přece jen má přítele. Ale co to je zas za chlapa který ji bije?

"Proč si to necháváš líbit ? Proč neodejdeš ?"Zeptal jsem se a u toho ji hladil po modřinách na ruce, při mých dotycích se zachvěla.

"Nemůžu, nemám s malou kam jít"Odpověděla mi na otázku.

"Takže jen kvůli tomu ? Není to proto že ho miluješ ?"Položil jsem další otázku, proč se tak vyptávám? Chci zjistit jestli má vůbec cenu se u ni snažit i když některý skáčou na pero i když jsou údajně zamilovaný.

"Láska už v tom dávno není.. jen..nenávist"Odpověděla mi sklesle.

"Ty bys potřebovala někoho kdo ti dá to co potřebuješ po čem toužíš"Šeptal jsem ji kousíček od rtu, čekal jsem jestli cukne nebo ne.

Čeká, čeká na to až se naše rty setkají.

Líbala mě jako smyslu zbavená, chtěla aby o ni někdo pečoval potřebovala oporu. Bylo mi ale jasný že já ta opora nebudu.

Kdybych jen věděl jak to vše nakonec bude.

Sny a noční můry Where stories live. Discover now