~19~

308 30 1
                                    

Na váhe naskakovali čísla. Prišlo mi to ako večnosť. Mal som chuť zoskočiť z váhy ale Jin ma držal, skôr podopieral, až moc pevne.

Výsledná váha bola 43,4 kg.

Zavrel som oči. Môj cieľ bol kedisy 50kilogramov. Dostal som sa na 43kg.
Bolo niečo somnou zle? Žeby som bol konečne chudý? Nie.

Dostal som pohlavok a ďalší. Od Jina.

"Si normálny?!" Kričal "veď vážiš menej ako niektoré baby. To s takouto váhou zvládaš tancovať a vôbec vystupovať?! Pabo! "

"Nechaj ho." Povedal Joon a otočil ma smerom k nemu. Niečo mi hovoril. Niečo v zmysle, že som pekný a že nepotrebujem viac chudnúť, že nájdeme doktora a on mi pomôže.. Ja som však vnímal jediné.

Ako Kookie s Hobim na mňa vystrašene pozerali a Jin s Yoongim hovorili Taemu ako dobre, že im to povedal a, že pôjdeme ku psychológovi, že keďže je somnou na izbe má na mňa dávať pozor a chodievať somnou jedávať, že aj oni sa budú o mňa starať.  Tae ich do toho presviedčal, že nemusia ísť somnou ku psychológovi, lebo sa zrútim už úplne a bla bla bla....

Z izby ma poslali von aj s Taem. Išli sme na našu izbu. Dnešný deň bol naročný. Padol som do postele. Zavrel oči. Tae zakričal niečo v zmysle, že ide do kúpeľne.

Bol som unavený. Spánok som miloval a keď som ho potreboval prišiel sám. Bola tma. Predomnou stála váha a ukazovala 64kilo. Ukazovala starého, chuby, škaredého, ťažkého, tlsteho Park Jimina.

----------------
Pabo- blbec po kórejsky
~telwi

Save me //by telwi_Where stories live. Discover now