~26~

266 29 1
                                    

S Taem sme sa bez slova vrátili na izbu. Keď nás na chodbe zastihol Kook povedal, že o dve hodiny bude zraz za hotelom a pôjdeme do hotelovej telocvične a troška si zašportujeme.

Nezjedol som nič. Ak nerátam polku Taeho fit tyčinky, ktorú mi ponúkol počas cesty na izbu. Na izbe  som sa potom napil vody. Nemám z toho najlepší pocit. Veď mám váhu akú som chcel, ale niečo vo vnútri mi hovorí, že je to lepšie takto. Ktovie za koľko by som pribral.

Mali sme dve hodiny. Tae zmizol dakde na balkóne a ja som si sadol na posteľ. Nevedel som čo mám robiť. Pozeral som do steny pred sebou a občas  hypnotizoval  pohľadom dvere balkónu.

Nudil som sa a tak som išiel za Taem.

Tae bol otočený chrbtom. Pomaly som sa k nemu plížil no on ma však zaregistroval, asi som nebol tak nenápadný ako som si myslel, a otočil sa mi tvárou. To, čo som videl ma dostalo.

"Taehyung ty fajčíš?!

Podišiel som ku nemu, vytrhol som mu cigaretu z ruky a bezohľadu na nebezpečie ľudí som ju vyhodil z balkóna aj s krabičkou ostatných cigariet.

Tae na mňa civel.

"Hmmm? Prečo to znovu robíš?! Vieš, že už som ti minule vysvetľoval ako to škodí tvojmu organizmu! Tréningy čo? Myslel si na kondičk-"

"Ževraj to človeka ukľudňuje." Povedal Tae skleslo. Kedisy keď sme boli mladší, Tae fajčil s deckami zo školy.. Robil to len preto, aby bol populárnejší. Vtedy som mu vravel, o zdraví a veciach okolo toho.. Prestal s tým rýchlo, lebo to nerobil za úmyslom odreagovať sa..

" Taeee no taaak. Veď už si prestal... To, že to ukľudňuje iných neznamená, že bude aj teba. Ver mi. Mám to vyskúšané s inými vecami." Povedal som mu vľúdne a pri predstave žiletky ma striaslo.

Bol som smutný z toho, že moje babo Tae musí robiť takéto veci, aby sa ukľudnil. Prečo? Pred čím má stres, alebo z čoho?

Na odľahčenie situácie -"Veď to ani pekne nevonia."

Tae sa na mňa vinne pozrel. "Nie! To preto si si dával toľko voňavky?! Taehyung, urob to pre mňa a nefajči...

--------------------
~telwi

Save me //by telwi_Where stories live. Discover now