~55~end

483 24 15
                                    

Sadol som si vedľa neho. Nahodil nechápavý pohľad.

Kook prehovoril.

"Vieš Chim zistil som, že ľudia majú uplne prehodené hodnoty."

Bol som ním zaskočený. Chcel som aby rozprával ďalej.
"Nechápem." Povedal som.

"Napriklad ty. Máš skvelý život. Si idol. Si naučený makať a aj na to máš, si talentovany, je do teba zamilovaných veľa ľudí, ale ty sa zaoberáš tým koľko vážiš. Zničil si si kondičku, mentalitu a aj vzťahy. Vieš nechápem tomu. Vždy som chcel mať postavu ako ty. Chcel som byť svalnaty a zároveň aj zlaty, chuby v tvári. Možno by ma mal rád niekto... To je jedno. Ty si to však videl inak. Chcel si byť dokonalý. Ale ty si bol. Neuvedomil si si, že keď budeš takto pokračovať tak si vážne ublížiš lebo zomrieš. Teba by bola škoda zlato. Pritom si skvelý človek a pochybujem, že ľuďom ktorý ťa ľúbia preto aký si vadí, že máš o tri kilá viac a ľuďom ktorý ťa nepoznajú ako osobu, poznajú ťa z vonka, sledujú ťa preto, lebo sa im páčiš, fyzicky. Vieš nechápem prečo si to začal robiť. Mal si prevrátené hodnoty. Mal si si hľadať čas popri kariére viac s rodinou alebo čo ja viem. Mal si si vážiť, že ťa ľúbime a že máš talent, človeka ktorý ťa miluje, robíš to čo ťa baví . Ono nechcel som ťa uraziť, len to nechápem a príde mi to hnusné. Minule si ma videl takého, no nie takého Junkooka aký som. Hovorím  teraz len čo cítim prepáč. Je mi to ľúto- "

Chytil som mu ruky. Zovrel ich a šepol." Ďakujem, za to, že si mi otvoril oči. "

----------------------------------
THE AND OF THE FUCKING DRAMA.

~koniec

Ďakujem za každý vote, share, seen a comment. Ste úžasní. Bavilo ma to. Moja prvá mini knižôčka je na svete. ĎAKUJEM.

-Budem písať, nový príbeh už je čoskoro hotový. Po prázdninách budem  vydávať časti. ❤️❤️❤️❤️

~telwi

Till the end photos
Jiminie

Till the end photos Jiminie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Save me //by telwi_Where stories live. Discover now