~20~

307 27 0
                                    

Prebudil som sa. Tae už bol asi umytý keďže sedel na posteli a opäť bol na mobile. Bol rad na mne. Zobral som si potrebné veci a vošiel do kúpeľne.

Bola tam vôňa Taeho. Všade. Miloval som ju.

Začal som sa vyzliekať. Moje telo bolo vskutku chudslšie. Začal som si uvedomovať, že sa mi možno troška páči. Nie je to ešte ono. Ale....

Zato moje lícne kosti boli krásne. Mal som ich hlboké a viditeľne. Také som vždy chcel. Vyzeral som viac mužne. Pristali mi. Raz mi Tae povedal asi pred rokom, že som zmužnel. Bol to krásny pocit.

Pustil som na seba vlažnú vodu. Rany na ruke boli stále veľmi viditeľné. Namydlil som sa a našampónoval si vlasy. Mali odlesky striebornej. Páčili sa mi, boli elegantné a zároveň bláznivé. Ako ja kedisy.

Po umytí som si naspäť ľahol do postele. Bol som veľmi unavený a ešte som nemal obviazanú ruku. Samému sa mi to robí ťažko a troška bolí keď si obväz viac stiahnem a tvrdšie mi prejde cez rany. V ten monemt mi napadla najväčšia hovadina sveta. Hneď bez premýšľania som ju vychrlil.

"Tae, obviazal by si prosím ruku?"

Tae na mňa pozrel a po dlhšej dobe napokon prikývol. Vytiahol zo spoločného zdravotného šuplíka obväz a ostatné veci, čo potreboval.

Chytil mi ruku a začal ju ošetrovať.

"Ďakujem" zašepkal som.

"Ale choď, rád ťa ošetrím."

"Nie, myslím to ako si o tomto," kývol som na ruku, "nepovedal chalanom."

"Hej, ale chcem aby si mi povedal prečo. Rannú odpoveď som nechápal."

"Tae -" nechcel som mu povedať, že to bolo kvôli našej hádke a celej situácii okolo môjho tela. Ale potom, čo tam pre mňa pred ostatnými urobil si to zaslúžil.

"Bolo to preto, lebo sme sa pohádali."

Tae mi prestal viazať obväz.

------------------
~telwi

Save me //by telwi_Where stories live. Discover now