~34~

237 32 0
                                    

Dorazili sme do Bighitu. Pang Sihjong bol vo vnútri  svojej kancelárii a čakal nás. Úprimne tušil som, že ma zdrbe. A aj mal prečo. Pomaly som si začal uvedomovať, že asi som to troska prehnal. Keď som to povedal Taemu, povedal, že je dobré, keď prichádzam na také myšlienky.

Prišli sme k jeho kancelárii. Už keď som bol na chodbe mal som sto chutí otočiť sa a zdrhnúť. Vstúpili sme.

"Ahojte," ozval sa jeho hlas a ja som sa necítil na to, odpovedať mu.

"Ahoj, čav," povedali všetci, až na mňa.

"Jimin potrebujem sa s tebou porozprávať. Vlastne so všetkými."

Zmeravel som, dúfal som, že to bude medzi štyrmi očami.

"Hm." Jemne som kývol hlavou na súhlas.

"Jimin, dohodol som ti rekreačné dva týždne. Vlasne vám všetkým. Viem je to na vás veľa a aj viem o tvojich predošlých problémoch Jimin, chcem ti pomôcť, to že si veľmi talentovaný a takto sa krátiš o svoj úspech a výkon dúfam vieš. Samozrejme spolupráca musí  tiež vychádzať z tvojej strany."

"Prepáčte, všetci." Povedal som potichu.

"Teraz mi vy povedzte ako ste si to nemohli všimnúť. Nepodával slabšie výkony alebo nechodil ťažko, nezadychával sa rýchlo a zvládal spievať?! Ako je kurva možné, že ste o tom nevedeli? Neprezliekate sa spolu? Nejedavate spolu? "

"No, ono, všimol si to prvý Tae asi po týždni čo to robil." oh Joon po týždni? Vážne? Trvalo mi to skoro dva týždne... "Bol s ním na izbe." Povedal Joon.

"Dobre, neriešim to. Ostanú tu Tae s Jiminom."

Nadvihol som obočie. Ako? Prečo? Tuší niečo, alebo mu to chalani povedali, alebo on ešte nevie to klamstvo o našom vzťahu? Čo sa deje...

----------------
~telwi

Save me //by telwi_Where stories live. Discover now